Om CARDSdeLUX

CARDSdeLUX – kort vej til smil

cardsdelux-katalogBemærkelsesværdige design- og lykønskningskort der gemmes!

Vores kort giver dig et ekstra smil med på vejen. Vi har gjort op med ligegyldige kort, der glemmes i det øjeblik øjnene har forladt dem. Vi har et helt unikt sortiment du ikke finder hos andre og hos os får du kort der både er sjove, pæne og kan sælges!

Vi har allieret os med de bedste lokale danske trykkerier, taget vores 18 års erfaring med nethandel og så har vores interne designafdeling i Løgstrup har været über-kreative og det er på den baggrund, vi har skabt CARDSdeLUX.

Der kommer hele tiden nye kort. Faktisk kommer vi med hele to nye kollektioner hvert år! Så dine kunder behøver ikke give de samme kort år efter år efter år – efter år.

 

4 forskellige kort-serier

Vores lykønskningskort har alle et lille tvist. Det kan enten være rent designmæssigt, der er en dejlig lille skævhed og det kan være teksterne der lige er en tand sjovere end dem du normalt ser.

Vores XL-kort bliver ofte brugt som pynt på væggen, sat i en skifteramme eller som pynt på køleskabet. I serien indgår både citater, ordsprog og illustrationer.

Minigalleri er postkort lavet i pakker med 8 kort og et gennemgående tema i hver pakke.

Træskiltene er fremstillet i birketræsfiner i bedste kvalitet med uvprintede citater og motiver.

Comments are closed.